Odette Lunettes - NewPlacesToBe

Ontdek live de nieuwste hotspots via:


Of via onze tweewekelijkse newsletter:

Odette Lunettes

What? De pop-up van het gelijknamige brillenlabel Odette Lunettes opent opnieuw haar deuren in hartje Antwerpen en ditmaal ook in Gent. De eigenzinnige monturen – ontworpen door de al even eigenzinnige actrice en zangeres Eline De Munck – blijven het trouwens zeer goed doen: na amper 4 jaar zijn ze al in 11 landen te verkrijgen.

Looks? In Antwerpen neemt het merk haar intrek voor de tweede keer in het Osterriethhuis. Het beschermde monument gaat perfect samen met de strakke inrichting van Odette: zwart & wit, enkele cactussen en flashy neon signs. Diezelfde invulling vind je terug in Gent, maar dan in een moderner pand.

What else? De Munck is geen vreemde in het Belgische modelandschap. Zo begon ze met Odette Lunettes, bracht ze recent een eigen kledingcollectie uit met ZEB en kan ze nu ook SVNTY toevoegen aan die lijst. In samenwerking met dat Antwerpse modemerk ontwierp ze 3 paar sneakers – die uiteraard ook mooi uitgestald staan in de pop-ups.

Info? Beide stores zijn open van maandag tot en met zaterdag tussen 10u en 18u30 én op koopzondagen. Tot 31 juli 2019.

Odette Lunettes Antwerpen: Meir 85, 2000 Antwerpen

Odette Lunettes Gent: Kalandeberg 7, 9000 Gent

 

Beelden: Kyky Kong Kong

Antwerpen + Gent

+32 472 823 448 contact@odettelunettes.com website

Odette Lunettes Odette Lunettes Odette Lunettes Odette Lunettes Odette Lunettes Odette Lunettes Odette Lunettes Odette Lunettes Odette Lunettes Odette Lunettes Odette Lunettes Odette Lunettes Odette Lunettes Odette Lunettes Odette Lunettes