Hopspot - NewPlacesToBe

Ontdek live de nieuwste hotspots via:


Of via onze tweewekelijkse newsletter:

Hopspot

Ertvelde

What? Een gerenoveerde boerderij van 200 jaar oud dat dienst doet als brasserie, café, eventlocatie, microbrouwerij en B&B. Een initiatief van Brouwerij Van Steenberge – bekend van onder andere de bieren Augustijn en Fourchette – dat hiermee zijn hopcultuur en kunde in de verf wil zetten. Je drinkt hier uiteraard een fris biertje van de tap, maar ook huisgemaakte food zoals balletjes in de tomatensaus van chefs Killian en Toma zijn om van te smullen.

Looks? Oud en nieuw in een perfecte blend tussen neon en 2 tinten blauw. Een zeer hippe setting dat je niet meteen tussen al dat (hop)groen zou verwachten. Je zit letterlijk tussen de biertanks in een uitgekiende architecturale setting dat er meer dan geslaagd uitziet.

What else? Naast bier en food, ook cocktails en koffie op de kaart. Deze hoTspot is een ideale stop op de prachtige fietsroutes in het Meetjesland en Krekengebied, een bestemming waardig door de eigen Hopspot-fietsroute of podcast-tour rond ingrediënten van bier én uiteraard ook een stop waard met een bezoek aan het moederhuis Brouwerij Van Steenberge zelf.

Vaartstraat-West 1
9940 Ertvelde

+32 469 23 41 09 hello@hopspot.be website

Hopspot Hopspot Hopspot Hopspot Hopspot Hopspot Hopspot Hopspot Hopspot Hopspot