Caffè Barbossa - NewPlacesToBe

Ontdek live de nieuwste hotspots via:


Of via onze tweewekelijkse newsletter:

Caffè Barbossa

Antwerpen

What? Gezelligheid staat centraal in dit ‘caffè’. Op korte tijd is de Barbossa dan ook uitgegroeid tot de geliefde stamkroeg van menig Antwerpenaar. Van hun producten tot hun muziek: de Zuiderse, warme sfeer overheerst. Dus of je nu zin hebt in een lekker wijntje, een koud biertje of een goei cocktail gepaard met wat knabbels; bij Barbossa ben je even ‘weg’.

Looks? Hoge plafonds met houten steunbalken, bakstenen muren en blootliggende pijpen zorgen voor een industrieel kader, de mozaïeken vloer dan weer voor een mediterraanse uitstraling. De strakke houten tafels en zwarte barkrukken staan mooi in contrast met de speelse muurschildering. Plantjes en warme verlichting maken het gezellige plaatje af.

What else? Caffè Barbossa is het geesteskind van Wolfram en Oskar Ghesquière. De twee broers zijn trouwens geen onbekenden in het Antwerpse: zo baten ze respectievelijk ook eigen zaken Beestenbos en Plantage uit.

Info? Maandag geopend van 20u tot 3u. Dinsdag, woensdag en donderdag van 18u tot 3u. Vrijdag en zaterdag van 16u tot 4u, en zondag gesloten.

 

Sint-Jorispoort 2-4
2000 Antwerpen

» Bekijk op kaart

03 232 59 57 website

Caffè Barbossa Caffè Barbossa Caffè Barbossa Caffè Barbossa