Stay - NewPlacesToBe

Ontdek live de nieuwste hotspots via:


Of via onze tweewekelijkse newsletter:

Stay

Antwerpen

What? Bij Stay vind je kledij voor mannen en vrouwen, interieur gadgets, decoratieve accessoires en een heleboel lekkere dingen zoals olie, kruiden, chocolade, thee… In deze boutique bar kan je bovendien ontbijten, brunchen en lunchen – denk: eieren, pancakes, bagels, sloep, slaatjes. Op de koffie gaan en een stuk taart eten, dat doe je ook gewoon tussen het rondneuzen door. De zussen Tinne en Stéphanie hebben een zwak voor mooie en lekkere dingen waarbij kwaliteit steeds centraal staat, dat zie en proef je.

Looks? Stay streeft een urban stijl na, met een touch of Scandinavian. De basis van het pand zit meteen goed: de opvallende print van de vloertegels trekt namelijk meteen je aandacht. De gewitte muren en plafonds creëren de nodige ademruimte om de houten en stalen rekken te doorsnuisteren. De kopergouden toonbank is karaktervol én tijdloos.

What else? Bij Stay is er maandelijks een event: late night shopping, gin tasting, ‘Stay for dinner‘ (dan wordt Stay een restaurant met viergangenmenu), Sunday Brunch… 

Info? Van dinsdag t.e.m. zaterdag van 10 u. tot  18 u, elke eerste zondag van de maand van 12 u. tot 17 u.

Nationalestraat 49
2000 Antwerpen

» Bekijk op kaart

03 334 55 41 hello@stay-antwerp.be website Facebook

Stay Stay Stay Stay Stay Stay Stay Stay Stay Stay