Bar Palmier - NewPlacesToBe

Ontdek live de nieuwste hotspots via:


Of via onze tweewekelijkse newsletter:

Bar Palmier

Antwerpen

What? Sterrenrestaurant L’Épicerie du Cirque met aanpalende delicatessenzaak Le Comptoir in de Volksstraat onderging een transformatie. Eigenaars Dennis Broeckx en Ellen Destuyver gooien het over een iets andere boeg en Bar Palmier is één van de twee nieuwe zaken. Je proeft er raw wines, (craft) beers, testbrouwsels van stadsbrouwerij De Koninck en een heleboel verfrissende cocktails. De hapjes die daarbij aansluiten zijn de bestsellers van hun culinair portfolio. Een greep uit het verrassende en diverse aanbod: taco’s met buikspek én krab, gerookte makreel met kaas en gepekelde radijs, dips à la baba ganoush en muhamara, bouchot mosseltjes, … Perfect om de avond in te zetten of af te sluiten.

Looks? Zoals de naam doet vermoeden, kom je bij Bar Palmier in een kleine jungle terecht. Groentinten en planten zwaaien hier de plak. Tussen de donkere marmers, rotanstoelen en palmbladeren door kan je – mits een beetje extra verbeelding – plaatsnemen in een heuse Game of Thrones-stoel. Breng zeker ook eens een bezoekje aan het toilet, op de muren schrijven is er toegestaan.

What else? Aanpalende zaak Moss is de tweede nieuwe zaak. In deze foodbar kan je terecht voor koffie, ontbijt, brunch en lunch. Ook voor de allerkleinsten, Ellen zet er namelijk kinderpapjes en pureetjes op de kaart. De link met planten en kruiden is er nooit ver weg. En dat geldt ook voor de naam: Moss is geïnspireerd op het mos dat ze mooi vonden op reis in Zweden.

Info? Geopend van dinsdag t.e.m. vrijdag van 16 u. tot 23 u. Zaterdag van 12 u. tot 23 u.

 

 

Foto’s: Pieter D’Hoop

Volkstraat 16
2000 Antwerpen

» Bekijk op kaart

03 238 05 71 website

Bar Palmier Bar Palmier Bar Palmier Bar Palmier