De redactie

Onze redactie werkt redactioneel en onafhankelijk – geen enkele hotspot betaalt ons om op onze blog te staan. Ons team gaat dagelijks op zoek naar de beste nieuwe hotspots in Benelux, London én waar onze wegen naartoe leiden. Maak kennis met onze specialisten, de ‘hotspotsters-redactie’:

Eline VandeGehuchte

Hotspotster Benelux

Eline volgt de hotspotscène in België en Nederland op de voet en houdt – hoe kan het ook anders – van lekker eten en drinken. Ze slurpt regelmatig van een flat white in een koffiebar of gaat tijdens haar vakanties duiken in een ver en warm oord. Haar hotspotradar staat altijd aan om met de juiste fotografie de leukste hotspots te verzamelen.

an@newplacestobe.com

An Bogaerts

Hotspotster London

An Bogaerts werkt al ruim tien jaar voor verschillende toonaangevende lifestyle-
bladen als De Standaard Magazine, Sabato en Feeling Wonen. Volgens haar bestaat de wereld uit twee soorten mensen: de Parijs-liefhebbers en de London-lovers. An behoort uiteraard tot die laatste groep. Zo’n tiental keer per jaar reist ze naar de Britse
hoofdstad en geniet er van lekker eten en shoppen! An kan haar liefde voor Londen niet exact uitleggen, maar het heeft sowieso iets te maken met humor, zelfrelativering, ondernemingszin en cocktails. Ontdek haar ‘Londen Guide’ met de beste hidden hotspots in de Britse hoofdstad.

an@newplacestobe.com