Over NewPlacesToBe - NewPlacesToBe

Ontdek live de nieuwste hotspots via:


Of via onze tweewekelijkse newsletter:

Over NewPlacesToBe

Newplacestobe.com selecteert voor u de nieuwste bars, restaurants, shops, clubs & hotels die uitblinken in interieur, concept en service. We wonnen met onze website begin 2016 een ‘Weekend Knack Blog Award’ voor best branded blog en brachten ondertussen twee boeken uit bij Lannoo met telkens onze fijnste collectie aan hotspots. We gaan ook regelmatig offline met de ‘Newplacestobe Festivals’ waar we een selectie hotspots op een route verzamelen: eind maart 2015 in Gent en in november 2016 in Hasselt.

Weekend Knack

Blog award

In een immer veranderend medialandschap gaan Knack en Le Vif op zoek naar de meest kwalitatieve blogs en social media in verschillende categorieën. Newplacestobe.com won in 2015 een Blog & Digital Award in de categorie City & Travel. Daarnaast verkoos automerk MINI Newplacestobe als de Best Branded Blog! 

Boeken

i.s.m. Lannoo

Newplacestobe.com is al langer dé online referentie voor al wie op zoek is naar de nieuwste adresjes met een cool interieur en hip concept. In 2016 besloot de redactie ook offline een helpende hand te bieden en zo werd het eerste boek geschreven met 100 gloednieuwe hotspots to eat, drink and sleep in België. In 2017 volgde een tweede editie met maar liefst 150 van de beste en nieuwste adressen. Deze keer werd niet enkel Vlaanderen en Brussel onder de loep genomen, ook de leukste hotspots in Amsterdam en Rotterdam vind je in het boek terug. Kortom: wie het Newplacestobe boek in huis haalt, heeft de perfect gids in handen voor een leuk weekendje weg!

Geïnteresseerd in een exemplaar? Vraag ernaar in de dichtstbijzijnde boekhandel of bestel online.

Newplacestobe festival

Het Newplacestobe Festival is een creatieve driedaagse waarin verschillende koffiebars, cocktailbars, winkels en restaurants de handen in elkaar slaan. Voor een keer treden ze buiten de eigen business-oevers om samen met een andere deelnemer iets verrassends te creëren in de eigen én de andere zaak. In maart 2015 vond het eerste festival plaats in Gent, in november 2016 ging een tweede editie van start in Hasselt. Een derde editie komt eraan, stay tuned!

Bekijk onze video!