V Modern Italian - NewPlacesToBe

Ontdek live de nieuwste hotspots via:


Of via onze tweewekelijkse newsletter:

V Modern Italian

Antwerpen

What? In de Schuttershofstraat in Antwerpen – de plek van de high end fashion boutieks – opende een Italiaans restaurant dat casual dining met authentieke producten tegen betaalbare prijzen combineert met premium cocktails en een instagrammable interieur.

Looks? De V in de naam van het restaurant staat voor ‘Victory’ en dat weerspiegelt zich in muurgrote graffiti van onder andere godinVictoria. Gebruik van veel velours, marmer, groene tegels, goudaccenten en tropische planten maakt van V een aangename en kosmopolitische plek om na het shoppen of voor de theatervoorstelling comfortabel te lunchen of te dineren.

What else? Je komt hier voor pizza of pasta, maar zeker ook voor signature cocktails. Die worden bereid volgens de regels van de kunst: denk aan ‘Limoncello Pineapple Smash’, ‘Diavolo Rosso’ of ‘Arancia Sour’. O ja, de mensen achter dit restaurant hebben ook nog een take-away concept V-Pizza op de Keyerslei – vergis u dus niet bij reservatie.

Schuttershofstraat 49
2000 Antwerpen

website

V Modern Italian V Modern Italian V Modern Italian V Modern Italian V Modern Italian V Modern Italian V Modern Italian V Modern Italian V Modern Italian