Moochie - NewPlacesToBe

Ontdek live de nieuwste hotspots via:


Of via onze tweewekelijkse newsletter:

Moochie

Antwerpen

What? Moochie Frozen Yogurt staat voor – je raadt het al – bevroren yoghurt, een fris én gezond (0% vet) alternatief voor roomijs. Moochie gebruikt dagelijks verse, magere en biologisch yoghurt die ter plaatse wordt bevroren, op het moment van je bestelling. Vervolgens is het kiezen geblazen tussen allerhande toppings zoals vers fruit, chocolade, granen, noten, koekjes, sausjes … Greet en haar partner Jo ontdekten in Amerika de populaire frozen yogurt trend. De oprichting van hun eigen Belgische merk startte in Gent, een schot in de roos zo bleek want vandaag zijn er maar liefst 7 Moochie winkels in onder meer Brugge, Hasselt en Brussel.

Looks? Moochie staat voor fris en fruitig, dat zie je ook terug in het interieur. Kleurrijk fuchsia vormt de rode draad en staat voor de vrolijkheid van het concept. De ruwe bakstenen muur, licht staal en houten tafels en banken maken het geheel een tikkeltje stoerder.

What else? De Moochie-oldtimer, een Citroën HY uit 1963, trekt naar festivals en events. De mobiele bar vormt er de ideale, zomerse verfrissing!

Info? Geopend van maandag t.e.m. donderdag van 11 u. tot 20 u. Vrijdag en zaterdag van 11 u. tot 22 u. Zondag van 12 u. tot 20 u.

Melkmarkt 27
2000 Antwerpen

» Bekijk op kaart

0468 26 04 13 antwerpen@moochie.be website

Moochie Moochie Moochie Moochie Moochie Moochie