Step by Step - NewPlacesToBe

Ontdek live de nieuwste hotspots via:


Of via onze tweewekelijkse newsletter:

Step by Step

Antwerpen

What? Step by Step, ondertussen een vaste waarde in modestad Antwerpen, verhuist naar het hart van ’t Stad: naar de Steenhouwersvest. Buren van dienst zijn onder meer KID, Wouters & Hendrix, Christian Wijnants en Magazyn. Zaakvoerders Chantal Rochez en Julie Marynen kozen zorgvuldig hun vrouwencollecties uit het gamma van binnen- en buitenlandse merken als Phillip Lim, Golden Goosen Deluxe, Numero 21, Léo en Isabel Marant.

Looks? Het interieur springt in het oog: het pand is ingedeeld in verschillende ruimtes, materialen én kleuren. Van zwart gebeitste eiken kasten (waarvan de achterkant spiegelt) en hangrekken van ruw staal tot een grijze betonvloer die naadloos in de pastelroze gietvloer verdwijnt. Een warme en open sfeer creëert letterlijk ruimte voor een koffie en een babbel. Eyecatcher van Step by Step is de aangrenzende patio met stalen ramen, niet alleen ideaal om een frisse neus te halen en even te pauzeren tijdens het shoppen, maar ook een natuurlijke afscheiding tussen het winkelgedeelte en de superlichte paskamers.

What else? Ook de etalage springt in het oog: iconische Barbie-poppen geven een grappige twist aan de stijlvolle shop.

Info? Open van maandag t.e.m. zaterdag van 10 u. 30 tot 18 u.

Steenhouwersvest 20
2000 Antwerpen

» Bekijk op kaart

+32 3 213 18 54 stepbystep.antwerpen@hotmail.com website

Step by Step Step by Step Step by Step Step by Step Step by Step Step by Step Step by Step Step by Step Step by Step Step by Step