Jilles - NewPlacesToBe

Ontdek live de nieuwste hotspots via:


Of via onze tweewekelijkse newsletter:

Jilles

Gent

What? Jilles Beer & Burgers Gent, de stad van het goede leven en ons eerste Jilles burgerrestaurant. De ligging vlakbij Kinepolis maakt van Jilles Gent de ideale uitvalsbasis voor een avondje bioscoop. Ze serveren gourmet beef-, veggie-, vegan- & chickenburgers puur van smaak en heerlijk anders. Biersommelier Sofie Vanrafelghem koppelde elke burger op het menu aan een uniek Belgisch bier. Bij Jilles vind je burgers van topkwaliteit. Een krokant gebakken broodje, rustieke frietjes en een sidedish salade maken het geheel af.

Looks? Een charmante, warme industriële look. De gezellige open haard en houten interieur zorgen voor een avondje samen genieten. Eigenaar Jilles koos zelf een eik uit die zijn broer verzaagde voor onder andere de lange tafel en de toog.

What else? Jilles kan buiten de openingsuren ook afgehuurd worden voor privéfeestjes of presentaties. Voor fans van de specialere burgers zijn er ook veggieburgers (van La vie est belle) en spitburgers (met Breydelham).

Info? Jilles is elke dag open. Lunch: Donderdag tot vrijdag van 12 tot 15 u. Diner: Maandag tot zondag van 18 tot 23.30 u. De keuken is open van 12 tot 14 u. en van 18 tot 22 u.

Tentoonstellingslaan 165
9000 Gent

» Bekijk op kaart

09 330 36 23 smakelijk@jilles.be website Facebook

Jilles Jilles Jilles Jilles Jilles Jilles