Waer Waters hotel - NewPlacesToBe

Ontdek live de nieuwste hotspots via:


Of via onze tweewekelijkse newsletter:

Waer Waters hotel

Groot-Bijgaarden, Brussel

What? Meestal worden eerst de hotels geopend, en volgen nadien de bijpassende wellness-faciliteiten. Bij Waer Waters is het net andersom. Het uitgebreide wellness-resort is al een begrip in Groot-Bijgaarden en omstreken, en nu wordt daar een hotelformule aan verbonden: het Waer Waters Hotel. Voor wie dat heerlijke gevoel van pure ontspanning niet wil verpesten door de aanblik van hopen was, van stapels paperassen en van massa’s e-mails. Kortom: voor wie zijn of haar zen-gevoel niet wil loslaten.

Looks? De rustgevende sfeer van het wellnessresort wordt uiteraard doorgetrokken in de hotelkamers. Veel ruimte dus, veel rust en warme materialen. De kamers zijn allemaal voorzien van een kingsize bed, minibar, verzorgingsproducten van Rituals en… Wifi. Voor het geval je rustgevende filmpjes wil opzoeken op YouTube waarschijnlijk.

What else? Vergis je niet: bij Waer Waters ga je niet alleen om in een badjas achterover te gaan liggen. Inspanning is hier net zo belangrijk als ontspanning. Boek dus niet alleen een kamer maar ook een sessie fitness, personal coaching of yoga, zumba en zelfs bootcamp. 

INFO 117 euro voor de Azobe kamer voor twee personen

Rodenberg 21
1702 Groot-Bijgaarden, Brussel

» Bekijk op kaart

info@waerwaters.com website Facebook

Zen hotelkamer met veel ruimte en rustgevende kleuren Waer Waeters Groot-Bijaarden Waer Waters hotel Waer Waters hotel Waer Waters hotel Waer Waters hotel Waer Waters hotel Waer Waters hotel Waer Waters hotel