L42 Workspace & Lifestyle - NewPlacesToBe

Ontdek live de nieuwste hotspots via:


Of via onze tweewekelijkse newsletter:

L42 Workspace & Lifestyle

Brussel

What? Een businessruimte van 1500m2 in hartje Brussel die werk en art de vivre op een sublieme manier combineert. L42 beantwoordt de hoogste vereisten van de veeleisende mannen en vrouwen opzoek naar moduleerbare ruimtes met de nieuwste snufjes. De kwalitatieve ruimte, die bestaat uit twee geluidsdichte vergaderzalen, een salon Live en een lounge, is toegankelijk voor iedereen die in Brussel nood heeft aan een comfortabele werkruimte met internet.

Looks? Een elegante en aangenaam lichte ruimte die zich over verschillende niveaus uitstrekt. Aan de muren hangt hedendaagse kunst uit de Uhoda-collectie als inspiratiebron. Het meubilair werd ontworpen door meubeldesigner VITRA en voldoet aan de doelstellingen comfort, ergonomie en esthetiek. De concentratiecabines die opvallen in de open ruimte, werden door Ronan en Erwan Bouroullec ontworpen.

What else? In de lobby staat een Personal Assist tot je beschikking om in grootste discretie u te helpen bij uw professionele agenda. Naast het toprestaurant in de lounge, bevindt zich op het dak een privé-eetzaal. Rusten voor een vergadering of overnachten in het gebouw? Geen probleem, zes appartementen zijn beschikbaar in het centrum van het gebouw. Ideaal voor de combinatie werken en rusten.

Info: Vergaderzaal vanaf € 290 voor 9 personen per ½ dag, toegang tot lounge en snelle Wifi vanaf € 9/u pp, verhuur privé werkruimte in salon Live vanaf € 34 voor 2u pp, verhuur geluidsdichte cabine met 3 personen in lounge vanaf € 59 per ½ dag.

Rue de la Loi 42
1000 Brussel

» Bekijk op kaart

+32 2 842 42 42 info@l42.be website Facebook

L42 Workspace & Lifestyle L42 Workspace & Lifestyle L42 Workspace & Lifestyle L42 Workspace & Lifestyle L42 Workspace & Lifestyle L42 Workspace & Lifestyle L42 Workspace & Lifestyle L42 Workspace & Lifestyle L42 Workspace & Lifestyle L42 Workspace & Lifestyle