Amen - NewPlacesToBe

Ontdek live de nieuwste hotspots via:


Of via onze tweewekelijkse newsletter:

Amen

Elsene

What? Michelin-sterren en ‘eenvoudig’ passen meestal niet in dezelfde zin. Toch is dat exact wat topchef Pascal Devalkeneer, gekend van zijn 2-sterrenrestaurant Le Chalet de la Forêt, poogt te doen. In Amen proef je gerechten die je thuis ook zou eten, uiteraard op een aparte en creatieve manier geserveerd. Traditionele gerechten én producten worden er naar een hoger niveau getild, zonder de sfeer minder gemoedelijk te maken. Op de kaart geen oneindig aanbod, slechts vier voor- en vier hoofdgerechten zetten de toon. Aangevuld door wisselende suggesties geïnspireerd op de mediterrane keuken.

Looks? Amen bevindt zich op de locatie van voormalig restaurant Gaspar. Het mooie, lichte hout bleef bewaard, de zwarte kleuren kregen af te rekenen met tegenpool wit. Hoe kan het ook anders, met zo’n naam. Witte muren, tafelversiering én (stoere) verlichting klaren de ruimte volledig op. Toch krijg je geen al te clean gevoel in Amen, de huiselijke sfeer blijft steeds bewaard. De ideale plek om met vrienden te tafelen in onze hoofdstad.

What else? Pascal neemt natuurlijk niet alles voor zijn rekening. Hadrien Franchoo staat als keukenchef naast zijn zijde en Anne-Françoise Tassin zorgt voor de perfecte tafelbediening. Dit trio leidt samen alles in goede banen.

Info? Open van maandag tot en met zaterdag van 12 u. tot 14.30 u. en van 19 u. tot 22.30 u. Zondag gesloten.

Rue Franz Merjay 165
1050 Elsene

» Bekijk op kaart

+32 2 217 10 19 info@amen.restaurant website Facebook

Amen Amen Amen Amen Amen Amen Amen