The Gilded Restaurant - NewPlacesToBe

Ontdek live de nieuwste hotspots via:


Of via onze tweewekelijkse newsletter:

The Gilded Restaurant

Antwerpen

What? Op zoek naar een culinaire ervaring in een luxueus doch trendy kader? Dan zit je bij The Gilded op de juiste plek. Het restaurant huist in Mousa Dembélés suitehotel De Gulde Schoen en is eveneens eigendom van de Rode Duivel en zijn zus. Je kan er terecht voor moderne, seizoensgebonden keuken vol mediterraans-Aziatische invloeden, gepresenteerd op een creatieve manier.

Looks? Beeld je een designwalhalla van trendkleuren en luxueuze materialen in en je bevindt je in The Gilded. Het historische pand dateert uit de 14de eeuw, wat het een welkom kader maakt voor rijkelijke aankleding. Donkere houten steunbalken, flessengroene wandbekleding en meerkleurige tegelvloeren doen nét dat. De grote, open ruimte – met authentieke, bakstenen muren en hoge witte zuilen – wordt verder aangekleed met fluwelen stoelen en zetels, marmeren tafels en warme verlichting. En dan hebben we nog niet eens de helft van hun interieur aangehaald.

What else? De weelderige hotspot is de hele dag open, wat betekent dat je er zowel van ontbijt, lunch als avondeten kan genieten. Daarbovenop bieden ze ook traditionele Britse high tea aan, gemengd met Aziatische finesse. Genoeg dus om een hele dag zoet te zijn bij The Gilded.

Info? Zondag tot donderdag open van 8u tot 23u, vrijdag tot zaterdag open van 8u tot 00u.

 

Melkmarkt 37–39
2000 Antwerpen

» Bekijk op kaart

03 280 00 30 info@guldeschoen.be website Facebook

The Gilded Restaurant The Gilded Restaurant The Gilded Restaurant The Gilded Restaurant The Gilded Restaurant The Gilded Restaurant The Gilded Restaurant The Gilded Restaurant The Gilded Restaurant The Gilded Restaurant