Bia Mara - NewPlacesToBe

Ontdek live de nieuwste hotspots via:


Of via onze tweewekelijkse newsletter:

Bia Mara

Leuven

What? Fish & chips staat in Ierland en Engeland bekend als ‘junkfood’, iets waar de Ierse eigenaars van dit concept verandering in wouden brengen. Dagverse en duurzame visserij schrijft voor wat er op het menu komt, niet andersom. Daarbovenop wordt elke individuele soort afgewerkt met een specifieke mengeling van internationale kruiden. Voeg daar een portie van hun overheerlijke potato wedges en homemade sauzen aan toe, en je snapt meteen waarom Bia Mara al aan hun vierde vestiging in ons land toe is.

Looks? Industrieel met een grote knipoog naar de visserij. Grote muurschilderingen van een octopus en een bebaarde visser, het subtiel verwerkte logo in de bar – een visje, uiteraard -, maar most of all: de knalblauwe zeecontainer in het midden van de ruimte. De zwarte vloer zorgt, samen met houten accenten en zachte spots, voor de warmte in dit funky nautische geheel.

What else? Leuk weetje: ‘Bia Mara’ betekent seafood in het Iers.

Info? Dinsdag, woensdag, donderdag en zaterdag geopend van 11u30 tot 14u en van 17u30 tot 22u. Vrijdag doorlopend open tussen 12u en 21u. Zondag en maandag gesloten.

Tiensestraat 20
3000 Leuven

» Bekijk op kaart

website

Bia Mara Bia Mara Bia Mara Bia Mara Bia Mara Bia Mara Bia Mara Bia Mara Bia Mara