O'yo - NewPlacesToBe

Ontdek live de nieuwste hotspots via:


Of via onze tweewekelijkse newsletter:

O’yo

Gent

What? Yoghurt met een missie? Het kan, in de Gentse O’yobar. Bezielsters Ellis en Phaedra hebben een roeping: gezonde voeding toegankelijk én lekker maken voor iedereen. Dat doen ze met behulp van natuurlijk gemaakte yoghurt in een divers aanbod van gerechten. Geen yoghurtfan? No worries, er is voor ieder wat lekkers op de kaart. Je kan er heel de dag terecht om tot rust te komen en aan helemaal niets te denken of net heel productief te werken. En de kleine of grote honger te stillen natuurlijk, met gezonde en voedzame maaltijden.

Looks? Het interieur past bij het concept: eikenhout, groentinten en planten vormen het geheel en helpen om even te ontsnappen aan de dagelijkse drukte en stress. De bakstenen muur en industriële verlichting houden alles een tikkeltje stoer. Hanglampen wisselen de hangplanten af!

What else? Ellis en Phaedra geloven niet in een universeel dieet, wel geloven ze in het follow your gut principe: je buikgevoel volgen. Ontbijten en brunchen kan je hier dan ook heel de dag door, op het moment dat jou het beste uitkomt.

Info? Tijdens de week geopend van 8 u. tot 16 u. 30, op zaterdag en zondag van 9 u. tot 18 u. Gesloten op dinsdag.

Brabantdam 82
9000 Gent

» Bekijk op kaart

09 310 79 29 hello@oyobar.be website Facebook

O’yo O’yo O’yo O’yo O’yo