Crème de la Crema - NewPlacesToBe

Ontdek live de nieuwste hotspots via:


Of via onze tweewekelijkse newsletter:

Crème de la Crema

Roeselare

What? Twee projecten onder een industrieel dak: ontwerpster Cynthia Jacobs verkoopt haar juwelen in de galerij van Crème de la Crema; haar man, barista Michael van de Moortel, serveert er de perfecte kop koffie in het ‘coffee lab’.

Looks? Crème de la Crema was vroeger een opslagplaats voor vogelzaad, maar vandaag wandel je er binnen in een trendy koffiehuis en juwelierszaak. Cynthia Jacobs stond in voor de interieurinrichting. Haar voornaamste doel was een rustige sfeer creëren waarbij de nadruk ligt op genieten. Het interieur doet Scandinavisch aan door het blanke hout van o.a. het tuinhuisje en de witgelakte stoelen.

What else? Waar je een hele hoek met zelfontworpen vitrinetafels hebt voor Cynthia’s juwelen, worden wij ook gelokt door de heerlijke geur van koffie. Haar man Michael van de Moortel werkt met het zwarte goud van stadsgenoot en koffiebrander Donko’s. Naast de espresso van op de Dalla Corte experimenteert Michael in zijn Coffee Lab volop. Wij laten ons hier dan ook graag verleiden door een spectaculaire slow coffee van bijvoorbeeld een Cona. Een lichte lunch of een heerlijk stuk zelfgebakken taart maken voor ons een middagje Roeselare af.

Info? Coffeelab: woensdag t/m zaterdag van 10 tot 18 uur.
Gallery & shop: woensdag t/m zaterdag van 10 tot 12 uur en van 14 tot 18 uur.

H.Consciencestraat 70
8800 Roeselare

» Bekijk op kaart

051/204.941 info@cremedelacrema.be website Facebook

CREMA DE LA CREMA newplacestobe Crème de la Crema Crème de la Crema Crème de la Crema Crème de la Crema Crème de la Crema Crème de la Crema Crème de la Crema