Manhattn's - NewPlacesToBe

Ontdek live de nieuwste hotspots via:


Of via onze tweewekelijkse newsletter:

Manhattn’s

Brussel

What? Het is vandaag de dag niet gemakkelijk om op te vallen tussen het stijgend aantal burgerrestaurants in Brussel, maar de gebroeders Vandermeulen weten hoe het moet. Met ervaring in de foodscene van het echte Manhattan, brengen ze nu het beste van ginds naar Brussel met hun eigen Manhattn’s. Hier vind je dus enkel fast-food van hoge kwaliteit, geen twijfelachtige, hapklare hamburgers. Je kiest de cuisson van je burger trouwens zelf.

Looks? Manhattn’s loop je niet zomaar voorbij op straat: de felle lampjes nemen je meteen mee naar New York. De zaak is strak ingericht en kreeg een kleurrijke toets mee. De bakstenen muur brengt wat street credibility binnen en de afbeeldingen uit stripboeken, verwerkt in het decor, zijn uniek!

What else? Een Brooklyn Veggie Burger, een Gatsby of een Empire Cheese? Alleen al door de namen van de burgers waan je je in New York. Bestellen doe je gewoon lekker efficiënt zoals bij MacDo: aan de toonbank. Wachten op je bestelling hoeft echter niet, je krijgt een zoomer mee naar de tafel die een signaal uitstuurt zodra jouw burger klaar is.

Info? Van maandag tot vrijdag open van 12 u. tot 15 u. en van 18u30 tot 22u30. In het weekend doorlopend open vanaf 12 u. tot 22u30.

Avenue Louise 164
1000 Brussel

» Bekijk op kaart

website

Manhattn’s Manhattn’s Manhattn’s Manhattn’s Manhattn’s Manhattn’s Manhattn’s Manhattn’s Manhattn’s Manhattn’s