Mission Masala - NewPlacesToBe

Ontdek live de nieuwste hotspots via:


Of via onze tweewekelijkse newsletter:

Mission Masala

Gent

What? Voor bezieler Tim Van den Heuvel en zijn Londens-Indische vriendin Pavan Bajwa voelt het een beetje als thuiskomen om nu in hartje Gent een tweede vestiging te openen van Mission Masala. Het was immers hier dat hun avontuur startte met een succesvol foodtruck-concept. Intussen is de eerste Mission Masala een begrip in Antwerpen wanneer het gaat om gezellig en heerlijk authentiek Indisch tafelen.

Looks? Net als in Antwerpen waan je jezelf in de kleurrijke drukke straatjes van Bombay. Geen kitsch hier, ook geen ongemakkelijke luxe maar een gezellige buzz ten midden van felle, Indisch geïnspireerde kleuren, accessoires en logo’s.

What else? De Gentse vestiging is maar liefst twee keer zo groot als die in Antwerpen, maar het eten is minstens even lekker. Dus terwijl je in Antwerpen vaak moet strijden (of een week wachten) om een plekje bij Mission Masala te bemachtigen, zou dat in Gent wel eens een pak vlotter kunnen verlopen.

Foto’s © Gilles Draps

Sint Jacobs 19
9000 Gent

» Bekijk op kaart

website Facebook

Mission Masala Mission Masala Mission Masala Mission Masala Mission Masala Mission Masala Mission Masala Mission Masala Mission Masala Mission Masala Mission Masala Mission Masala