Gatsu Gatsu - NewPlacesToBe

Ontdek live de nieuwste hotspots via:


Of via onze tweewekelijkse newsletter:

Gatsu Gatsu

Brussel

What? Het concept van Gatsu Gastu is simpel: je stelt je eigen wok samen. Hoe? Door eerst te kiezen voor een basis (rijst of noedels, al dan niet bio of glutenvrij), aan te vullen met vlees, vis en/of groenten en eindigen met een saus of topping. Wat Gatsu Gatsu dan toch speciaal maakt? De kwaliteit en versheid: verse groenten geoogst in het seizoen waarin ze groeien (dat betekent afwisseling op de kaart), vlees op lage temperatuur gebakken en vers bereide sauzen. Het resultaat? Een kleurige, geurige en vooral smaakvolle wok, geen fast-food-chinees. Naast de wokformule staan ook andere Aziatische specialiteiten als ravioli, lenterolletjes, runds- of kippenspiesjes, maaltijdsoepen en desserts op de kaart.

Looks? Het interieur van Gatsu Gatsu doet denken aan een wirwar van Aziatische straatjes – inclusief lichtreclame, neonlampen, traditionele en moderne opschriften in bonte kleuren. De open keuken bruist en trekt de aandacht met geur en geluid. Designstudio Pinkeye stond in voor het interieur.

What else? Bezieler Tijani El Ouazghari raakte tijdens zijn huwelijksreis helemaal verknocht aan de Aziatische keuken en eetcultuur. Voor de naam zocht hij het dus niet te ver: Gatsu Gatsu staat voor de specifieke gewoonte van Aziaten om rechtop staand met stokjes te eten uit een kommetje dat ze net onder hun kin houden. Die kommetjes mag je bij Gatsu Gatsu ook zittend verorberen of meenemen naar huis.

Info? Geopend van zondag tot donderdag van 11 u. tot 23 u, op vrijdag en zaterdag van 11 u. tot 1 u.

Grasmarkt 99
1000 Brussel

» Bekijk op kaart

+32 0 2 514 15 95 website

Gatsu Gatsu Gatsu Gatsu Gatsu Gatsu Gatsu Gatsu Gatsu Gatsu Gatsu Gatsu Gatsu Gatsu Gatsu Gatsu Gatsu Gatsu Gatsu Gatsu Gatsu Gatsu Gatsu Gatsu Gatsu Gatsu