Ergon Greek Deli + Cuisine - NewPlacesToBe

Ontdek live de nieuwste hotspots via:


Of via onze tweewekelijkse newsletter:

Ergon Greek Deli + Cuisine

Ixelles

What? Ergon is de naam achter een netwerk van zeven concept stores/restaurants die je het beste van Griekenland voorschotelen. Bedenkers zijn de twee jonge broers Thomas en George Douzis uit Thessaloniki die in 2008 besloten om een merk te creëren dat een unieke kwaliteit van de producten van onafhankelijke Griekse producenten garandeert. Geïnspireerd door het authentieke Griekse koken kunnen gasten er uitstekende olijfolie van Kolimbari op Kreta, honing uit de bergen, kazen en huisgemaakte delicatessen ter plaatse kopen of proeven.

Looks? De locatie is perfect vergelijkbaar met het voedsel: eenvoudig, maar elegant en gul, met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Sobere ‘light bulbs’, de witte bakstenen muren die bedekt zijn met houten planken vol met Griekse producten en de zwarte roestvrij stalen displays geven het geheel een industrieel en warm design.

What else? Het menu werd samengesteld door de gerenommeerde jonge chef-kok Dimitris Skarmoutsos (lid van de jury van de Griekse Masterchef). Hij kiest resoluut voor authentieke recepten met een moderne twist. Denk gerust nouvelle cuisine en laat je verrassen door de genereuze porties en aantrekkelijke prijzen (vanaf € 7). Trommel je vrienden op, bestel wat mezzes en Asyrtiko of Aghiorghitiko wijn, deel en vooral: geniet. Καλή όρεξη!

Info: Open van maandag tot zaterdag van 12 u tot 16 u en van 18 u tot 21 u.

Rue du Parnasse 1
1050 Ixelles

» Bekijk op kaart

02/502 92 77 brussels@ergonproducts.gr website Facebook

Ergon Greek Deli + Cuisine Ergon Greek Deli + Cuisine Ergon Greek Deli + Cuisine Ergon Greek Deli + Cuisine Ergon Greek Deli + Cuisine Ergon Greek Deli + Cuisine Ergon Greek Deli + Cuisine