Green Lab - NewPlacesToBe

Ontdek live de nieuwste hotspots via:


Of via onze tweewekelijkse newsletter:

Green Lab

Brussel

What? Green Lab ontstond door een grote voorliefde voor gin en absint en de drang om een unieke plek te creëren in Brussel. Missie: geslaagd. De gintempel heeft het grootste ginaanbod van België: 386 soorten vullen de barplanken. Het concept komt van enkele vrienden die met hun vennootschap Lab Louise de wijk Louisa-Ter Kameren levendiger willen maken. Naast gin, absint, een 70-tal bieren en andere geestrijke dranken, zijn er ook kleine gerechtjes en schotels met kaas of fijne vleeswaren voor de kleine honger.

Looks? Binnenhuisarchitect Stéphane Beuthe legde de hand aan de inrichting. Het interieur is oud-industrieel en steampunk-inspired. Onder andere door het groene licht voelt het bijna als een plek uit de realiteit, een compleet andere tijdszone zelfs. Eyecatchers zijn de green garden op het raam en de enorme wandkasten vol flessen. Hou je ogen open voor unieke details.

What else? Een team van professionals zorgt voor de perfecte bereiding van je cocktail én geeft ook nog eens vakkundige tips mee – als je dat wilt tenminste. Uitbaatster Sophie noemt de plek een eeuwig work in progress: zelfs de vaste klanten worden geregeld verrast door toevoegingen in het interieur of op de kaart.

Info? Van maandag tot donderdag en op zondag open vanaf 16 u. tot 2 u. Vrijdag en zaterdag van 16 u. tot 4 u.

 

 

Avenue Louise 520
1000 Brussel

» Bekijk op kaart

0471 56 58 49 Greenlab.louise@gmail.com website Facebook

Green Lab Green Lab Green Lab Green Lab Green Lab Green Lab Green Lab Green Lab