Noah - NewPlacesToBe

Ontdek live de nieuwste hotspots via:


Of via onze tweewekelijkse newsletter:

Noah

Kasterlee

What? Een bijzonder gebouw uit de jaren dertig werd grondig gerenoveerd tot een klein hotel in de bosrijke omgeving van Kasterlee. Inclusief uitstekend restaurant en enoteca. Noah staat voor eigentijdse klasse, gezelligheid, elegantie, design en kwaliteit. 10 stijlvolle kamers en 2 moderne vergaderzalen voldoen aan alle hedendaagse eisen. Je vindt er het perfecte evenwicht tussen natuur en cultuur, comfort en technologie: zowel in de inrichting als de zorg van het personeel tot in de achtergrondmuziek.

Looks? Slapen doe je in stijlvolle, strakke kamers met een optimale lichtinval. Opstaan doe je met een prachtig, groen uitzicht. Kunst krijgt ook aandacht bij Noah. Ze werken samen met kunstgalerij Art and Advice uit Stevoort (Hasselt) die ervoor zorgt dat in elke kamer een ander werk hangt en de gasten regelmatig kunnen genieten van iets nieuws.

What else? Chef Robrecht Wolters verwent je smaakpapillen in het restaurant. Daarnaast hoort er bij Noah ook een enoteca. Kom er ’s avonds een van de bijzondere wijnen proeven en geniet van de Franse, ambachtelijke keuken.

Info? Kamers vanaf € 124 per nacht.

 

Lichtaartsebaan 51
2460 Kasterlee

» Bekijk op kaart

014 21 10 46 info@noahhotel.be website Facebook

Noah newplacestobe Noah Noah Noah Noah Noah