Bar Burbure - NewPlacesToBe

Ontdek live de nieuwste hotspots via:


Of via onze tweewekelijkse newsletter:

Bar Burbure

Antwerpen

What? Een bar met internationale allures aan het bruisende Antwerpse Zuid waar de fijnste selectie van wijnen, bieren en sterke dranken te vinden is, dat is Bar Burbure. Deze hotspot is van de hand van Jurgen Lijcops, topsommelier én gin-expert. Sterrenchef Johan Van Raes staat borg voor dagverse hapjes en fingerfood. Het resultaat? Een plek om een uitstekende en betaalbare fles prosecco te ontkurken, wat Plzeňský Prazdroj (het verfijnde Urquell oer-bier uit het Tsjechische Pilzen) of een topcognac te proberen. Maar ook een eenvoudige frisse pils of pittige espresso staan op de drankenkaart.

Looks? Lijcops houdt niet van barrières, om die reden gooide hij zijn bar helemaal open met vensters tot op de grond zodat de ruimte bij mooi weer als vanzelf in het terras overloopt.

What else? De eigen distillaten zoals de diverse Forest Dry Gins en Vermouth mochten niet ontbreken. Met een knipoog naar Milaan, Manhattan en Londen zullen alle cocktails op bijzondere wijze geserveerd worden.

Info? Geopend van dinsdag t.e.m. vrijdag van 15 u. tot 1 u. 30, zaterdag van 12 u. tot 1 u. 30, zondag van 12 u. tot 20 u.

 

Vlaamse Kaai 41
2000 Antwerpen

» Bekijk op kaart

0472 41 17 45 info@barburbure.be website

Bar Burbure Bar Burbure Bar Burbure Bar Burbure Bar Burbure Bar Burbure Bar Burbure Bar Burbure