Sculpt & Victory - NewPlacesToBe

Ontdek live de nieuwste hotspots via:


Of via onze tweewekelijkse newsletter:

Sculpt & Victory

Gent

What? Sculpt & Victory is een winkel én barbershop onder één dak voor mannen met een hoog dandy-gehalte. Je vindt er kledij van kwaliteitsvolle wol of cashmere en Italiaans kreukvrij katoen. Je kan er ook een volledig pak op maat laten maken. Daarnaast vind je er ook handgemaakte, luxueuze lederwaren. In het salon kan je dan weer terecht voor de hipste haircuts. Uitbater, hairstylist en designer Dimitri De Wachter neemt je er met veel enthousiasme onder handen (ja, ook vrouwen zijn welkom voor een kleine make-over). Kortom: Sculpt & Victory zorgt voor een styling van top tot teen.

Looks? Dat Sculpt & Victory zich in een kleine ruimte bevindt, is ongeveer het eerste wat opvalt als je er binnenwandelt. Toch is Dimitri er met glans in geslaagd de realiteit beet te nemen, want heel erg benauwd voel je je helemaal niet. De meeste kleren worden op een handige manier opgeborgen in commodes en de outfits staan efficiënt tentoongesteld. Het interieur bestaat uit donkere, rustige kleuren en enkele opvallende, dandy details. Het kappersgedeelte brengt je in een kwinkslag naar de roaring twenties in Parijs. Of New York. Je mag het even groots dromen in de kapstoel van Dimitri.

What else? Dimitri gaat maandelijks naar Parijs om er op zoek te gaan naar unieke kledij. Dit doet hij samen met zijn echtgenote Devi-Shri, die de aanpalende winkel Be-Angeled openhoudt.

Info? Shoppen doe je hier wanneer je wil na afspraak: ’s ochtends vroeg, ’s avonds laat, alleen, met vrienden of je lief… Slechts één keer per maand gaan de deuren doorlopend open voor het publiek.

Rabotstraat 7
9000 Gent

» Bekijk op kaart

0477 52 50 87 info@sculptandvictory.com website

sculpt&victory Sculpt & Victory Sculpt & Victory Sculpt & Victory Sculpt & Victory Sculpt & Victory Sculpt & Victory Sculpt & Victory