HAS hotel - NewPlacesToBe

Ontdek live de nieuwste hotspots via:


Of via onze tweewekelijkse newsletter:

HAS hotel

Hasselt

What? Het jongste paradepaardje van C.Group, de Limburgse horeca magnaat die onder andere ook Bar Bouffe, C.bar, Crudo, het Cordaat en The Century Hotel uitbaat. HAS hotel staat voor betaalbare luxe vlakbij de Hasseltse binnenstad. Wat dacht je bijvoorbeeld van het penthouse met luxueuze badkamer, een sterrenhemel boven het bed en een privé buitenterras waar een gashaard je warm houdt? En dat vanaf 180 euro per nacht. Er zijn slechtere plaatsen om te overnachten, zeg maar. 

Looks? Het HAS hotel gaat volop voor het imago van een ‘trendy’ hotel. En dat begint al bij de buitenkant. Architectenbureau UAU’collectiv zette een indrukwekkend staaltje ‘trendy’ vakmanschap neer: transparante gevels, witte keramische tegels als gevelbekleding en goudkleurige accenten in het raamwerk. Een toren waar je niet zomaar voorbij wandelt.

What else? Het HAS hotel biedt heel wat arrangementen aan voor wie de streek in en rond Hasselt graag eens wat beter wil leren kennen. Een ‘tasty weekend’ bijvoorbeeld of een VIP-arrangement in samenwerking met Maasmechelen Village.

INFO vanaf 100 euro per nacht voor een Room de lux.

Foto’s © Philippe Van Gelooven

Sint-Jozefsstraat 2-10
3500 Hasselt

» Bekijk op kaart

info@hashotel.be website

HAS hotel HAS hotel HAS hotel HAS hotel HAS hotel