Jeanne - NewPlacesToBe

Ontdek live de nieuwste hotspots via:


Of via onze tweewekelijkse newsletter:

Jeanne

Nieuwpoort

What? Eten en slapen onder één dak aan de kust, beter wordt het niet. Vanaf de vroege uurtjes kan je bij Jeanne terecht voor ontbijt, daarna voor apero en lunch, in de namiddag voor thee, koffie en something sweet. Op zondag kunnen brunch lovers genieten van een uitgebreid buffet met bubbels, vers fruitsap, koffie of thee, eitjes, home made fruitsalade, … Je kan ook onder de wol kruipen in één van de twee luchtig en vrolijk ingerichte gastenkamers.

Looks? In het eetgedeelte springen de houten elementen meteen in het oog. Eén van de muren, de zitbanken en de toonbank zijn bekleed met gerecupereerd steigerhout. Dit wordt aangevuld met warme grijstinten op de muren. Koperkleurige lampen in Scandinavische stijl, blauwe kussens (the seaside-feeling) en plantjes maken het geheel af. De gastenkamers Olive en Rose zijn ook basic, maar stijlvol ingericht. De houten elementen en leuke lampen komen ook in de kaki en roze kamer tot hun recht.

What else? Belegde broodjes, soepen, pasta’s en salades kan ook als take-away. Op zoek naar een cadeau? Bij Jeanne kan je ook rijkelijk gevulde geschenkmanden krijgen!

Info? Eethuis: open van zondag tot woensdag van 8 u. 30 tot 18 u. Op woensdag van 8 u. 30 tot 17 u. Op zondag van 8 u. 30 tot 11 u. 30 voor brunch op reservatie. Gesloten op donderdag. Van november t.e.m. februari ook op maandag gesloten, behalve tijdens schoolvakanties. B&B: Kamer Olive: € 125 per nacht, kamer Rose: € 115 per nacht.

Kerkstraat 11
8620 Nieuwpoort

» Bekijk op kaart

0477 79 01 35 info@jeannenieuwpoort.be website Facebook

Jeanne Jeanne Jeanne Jeanne Jeanne Jeanne