CultuurCafé De Grote Post - NewPlacesToBe

Ontdek live de nieuwste hotspots via:


Of via onze tweewekelijkse newsletter:

CultuurCafé De Grote Post

Oostende

What? Het cultuurcentrum de Grote Post zorgt ervoor dat jouw culturele honger gestild wordt. Het bijhorende CultuurCafé biedt een oplossing voor die andere honger. Dagelijks kan je er terecht van ontbijt tot diner, van snack tot gebak. Het CultuurCafé gebruikt zoveel mogelijk biologische en lokale producten. De vaste kaart biedt al een ruime keuze, de suggesties zijn een originele aanvulling – van internationaal getint tot pure Vlaamse (kust)kost!

Looks? Het CultuurCafé is gelegen in een gerestaureerd postgebouw uit 1953. Het postgebouw, nu De Grote Post, heeft nog steeds een totale oppervlakte van maar liefst 15.000 m². De oude loketten bleven bewaard: een leuke knipoog naar het verleden. Tussen de muren van het imposante gebouw, bekleed met ruw grijs graniet en bronzen ramen, bevindt zich het CultuurCafé. Hoewel het niet evident is om iets gezelligs uit te bouwen in een gigantisch pand, heeft het café toch een gezellige l’air de Paris. De levensgrote fotoprints op glas van bekende en minder bekende Vlaamse figuren, leggen de link tussen cultuur en de zee.

What else? Grote troef is dat de keuken tot laat in de avond open blijft, ideaal voor als je na een voorstelling nog een (kleine) honger of (grote) dorst te stillen hebt.

Info? Elke dag open vanaf 9 u. tot …

Hendrik Serruyslaan 18A
8400 Oostende

» Bekijk op kaart

0496 25 84 88 cultuurcafe@degrotepost.be website Facebook

CultuurCafé CultuurCafé De Grote Post CultuurCafé De Grote Post CultuurCafé De Grote Post CultuurCafé De Grote Post CultuurCafé De Grote Post CultuurCafé De Grote Post