Parkkaffee - NewPlacesToBe

Ontdek live de nieuwste hotspots via:


Of via onze tweewekelijkse newsletter:

Parkkaffee

Mariakerke

What? Bij Parkkaffee waan je je in een sprookje. Een zalig vakantiegevoel overvalt je wanneer je binnen wandelt in de grote tuin van het kasteel. Je zakt er onderuit in een hangmat, strandstoel of ligzetel met een cocktail of een hapje in de hand. Ook voor een lekkere spaghetti, steak of een grote portie balletjes in tomatensaus kan je er terecht.

Looks? De bossen, de grote vijver met fontein en de vele lichtjes zorgen voor een ontspannen sfeer. De tuin is niet alleen versierd met veel tafeltjes en kampvuren, maar ook met origineel beschilderde woonwagens.

What else? Overdag kan je bij Parkkaffee je toekomst laten voorspellen door Madame Tarot, naar het theater kijken of zelfs meespelen met verschillende spelletjes. Als de avond valt worden verschillende kampvuurtjes aangestoken en zorgt een DJ voor de aangepaste summer vibes.

Info? Elke dag open in juli en augustus van 14 u. tot middernacht. Naar Parkkaffee kom je zowel met je kinderen en familie, als koppel of met een groep vrienden.

Groenestaakstraat 37
9030 Mariakerke

» Bekijk op kaart

09 227 99 94 parkkaffee@hotmail.com website Facebook

parkkaffee newplacestobe Parkkaffee Parkkaffee Parkkaffee Parkkaffee Parkkaffee Parkkaffee Parkkaffee Parkkaffee Parkkaffee