Café Kamiel - NewPlacesToBe

Ontdek live de nieuwste hotspots via:


Of via onze tweewekelijkse newsletter:

Café Kamiel

Antwerpen

What? Hier kan je terecht voor ontbijt, lunch, apero en koffie met taart. De soepjes, salades, veggieburgers en broodjes worden elke dag vers en ter plekke bereid. Maar het is vooral de brunch tijdens het weekend die je naar Café Kamiel lokt: je kan er onbeperkt aanschuiven aan een uitgebreid én gezond buffet. De Markgravewijk is volgens sommige Antwerpenaren een beetje een dorp in de stad. Exact wat Frederik en zijn zus Ans zochten: de ideale plek om een persoonlijke band te creëren met de klanten.

Looks? Café Kamiel huist in voormalige kroeg Hof ter Beke. De transformatie kan niet groter: het ouderwetse, bruine café is nu een heldere en gezellige verpozingsplek voor de hele buurt. Grote ramen, witte muren, blankhouten vloeren en een leuk betegelde toonbank. Het servies van de bomma past als gegoten bij het ovenverse gebak. Tijdens het weekend vind je er dan ook een weerspiegeling van de wijk terug op het zonnige terras.

What else? Deze plek is perfect om met je kroost naar toe te trekken: terwijl zij spelen aan de overkant in het park of binnen in de speelhoek, zit je gezellig van je koffie of cocktail te slurpen. Er is een zaaltje dat je kan afhuren voor feestjes. De naam is trouwens een afgeleide van Frederiks hond, Kamiel, die je af en toe tegenkomt.

Info? Open van maandag tot zaterdag van 10 u. tot 21 u, zondag tot 19 u.

Markgravelei 90
2018 Antwerpen

» Bekijk op kaart

03 290 38 25 reserveren@cafekamiel.be website

Café Kamiel Café Kamiel Café Kamiel Café Kamiel