BareFood Giulia - NewPlacesToBe

Ontdek live de nieuwste hotspots via:


Of via onze tweewekelijkse newsletter:

BareFood Giulia

Hasselt

What? De natte droom van advocate Marleen Miermans, die haar toga aan de haak hing en het boetiekhotel Giulia opende met aanpalende bar ‘BareFood’. De ‘Bare’ staat voor no-nonsense, de beide voeten op de grond. In de bar kan je dan ook terecht voor een koffie of een glas wijn vergezeld van hapjes die lokale leveranciers hier aanprijzen. ‘Giulia’ verwijst dan weer naar de Italiaanse flair waarmee het hotel werd ingericht. Dat boetiekhotel telt zeven kamers, dus een persoonlijke aanpak zit in de prijs inbegrepen. 

Looks? Verwacht je in dit prachtige Hasseltse herenhuis niet aan strakke, minimalistische toestanden. Marleen en haar man houden van kleur en gezelligheid. Van design en kunst, en soms eens een streepje kitsch. Zowel de bar als het hotel werden door het koppel dan ook ingericht met een flinke portie ballen.

What else? Elke eerste zondag van de maand wordt er in de BareFood bar een Lazy Sunday Noon georganiseerd. Dan wordt er voor alle luie huismoeders en -vaders gekookt door een gastchef. Wie ook op vrijdag en zaterdag geen zin heeft om te koken kan op die dagen bij BareFood terecht voor de verfijnde patisserie van Zeelmaekers in Zonhoven.

INFO hotel vanaf 109 euro.

BareFood Giulia BareFood Giulia BareFood Giulia BareFood Giulia BareFood Giulia BareFood Giulia BareFood Giulia BareFood Giulia BareFood Giulia BareFood Giulia