Ballekes - NewPlacesToBe

Ontdek live de nieuwste hotspots via:


Of via onze tweewekelijkse newsletter:

Ballekes

Brussel

What? Ballekes in tomatensaus: het doet menig liefhebber van grootmoeders kost watertanden – jong of oud. Ballekes speelt daar mooi op in, op moderne wijze maar met eerbied voor de authentieke bereidingswijzes. Bezielers Thibault en Florence halen hun inspiratie dan ook uit de recepten van oma des huizes en serveren onder meer gehaktballen met Mort Subite of Luikse stroop. Maar ook andere gerechten uit onze typische keuken staan op het menu, de klassieke moules frites bijvoorbeeld. Een grote keuze aan bieren van het vat vullen aan.

Looks? De inrichting is modern en Scandinavisch hip (licht houten banken, frisgroene plantjes), de industriële toets (zwart staal) maakt het af. De klassieke tegelmuur aan de toiletruimte kon niet ontbreken, inclusief royaal portret. Let op de details: zo is er behangpapier met de belangrijkste emblemen van onze hoofdstad.

What else? Leuk om weten: Ballekes is ontstaan met behulp van crowdfunding.

Info? Geopend op maandag van 18 u. 30 tot 22 u, van dinsdag tot donderdag van 12 u. tot 14 u. 30 en van 18 u. tot 22 u. Op zaterdag van 12 u. tot 15 u. 30 en van 18 u. 30 tot 22 u. 30, op zondag van 18 u. 30 tot 22 u.

Charleroise Steenweg 174
1060 Brussel

» Bekijk op kaart

social@ballekes.be website

Ballekes Ballekes Ballekes Ballekes Ballekes Ballekes Ballekes Ballekes Ballekes