La Villa in the Sky - NewPlacesToBe

Ontdek live de nieuwste hotspots via:


Of via onze tweewekelijkse newsletter:

La Villa in the Sky

Brussel

What? La Villa in the Sky mag je letterlijk nemen: na het succes van hun pop-uprestaurant nemen La Villa Lorraine en sterrenchef Alexandre Dionisio hun intrek op het dak van de IT Tower, een opvallend gebouw in de Brusselse skyline. Een culinaire hoogvlieger en een exclusieve ervaring op de 25ste verdieping van het gebouw. De menu’s van sterrenchef Dionisio zijn gemaakt met seizoensproducten, dagelijks aangeleverde, verse ingrediënten en natuurlijk zijn inspiratie van het moment.

Looks? Een onthaalhostess vergezelt je meteen tot aan de top van de IT Tower. Daar kom je terecht in een glazen structuur met moderne zwart-witte elementen. De glazen kubus is niet bijster groot, maar het 360°-gevoel geeft je een de indruk genoeg ruimte te hebben. In de open keuken kan je de chef aan het werk zien.

What else? De ster die Alexandre Dionisio kreeg van Michelin voor zijn finesse in zijn eigen restaurant (Alexandre), mocht hij gewoon meenemen naar deze hoogvlieger. Zo gaat deze pas geopende zaak meteen met een bekroning van start!

Info? Open van dinsdag tot zaterdag van 12 u. tot 13u30 en van 19u30u tot 21 u. Het restaurant sluit om 1 u. Steeds reserveren is aangewezen. Op maandag en zondag enkel voor privé- of professionele evenementen.

Avenue Louise 480
1050 Brussel

» Bekijk op kaart

+32 2-644 69 14 info@lavillainthesky.be website

La Villa in the Sky La Villa in the Sky La Villa in the Sky La Villa in the Sky La Villa in the Sky La Villa in the Sky La Villa in the Sky La Villa in the Sky La Villa in the Sky