Ganda Rooms & Suites - NewPlacesToBe

Ontdek live de nieuwste hotspots via:


Of via onze tweewekelijkse newsletter:

Ganda Rooms & Suites

Gent

What? Gelegen in het historische centrum van Gent, op een steenworp van de Sint-Jacobskerk en op slechts vier minuutjes wandelen van de Vrijdagsmarkt, vind je Ganda Rooms & Suites. Het is een bed and breakfast die verscholen zit achter de deuren van een prachtig 18de-eeuwse herenhuis. Zowel business folks als toeristen kunnen hier terecht voor een aparte ervaring: rustig verblijven in het midden van de stad om te genieten van de Belgische gemoedelijkheid en Vlaamse art de vivre!

Looks? Eigenaars Annik & Kristof verwelkomen elke gast in een majestueuze hal. Er zijn acht kamers of suites die veel oog voor detail zijn ingericht. Ze zijn stuk voor stuk uniek qua grootte, interieur en kleuren. De hoge plafonds en schouwen in de meeste kamers zijn origineel 18de-eeuws, net zoals de authentieke houten gebintes van enkele suites. Op het gelijkvloers vind je een patio, maar ook op de eerste en tweede verdieping kan je nog nagenieten van de dag op terrasjes met zicht op de Sint-Baafs kathedraal. Liefhebbers van (schilder)kunst of beeldhouwerk vinden ook heel wat parels terug in Ganda Rooms & Suites!

What else? Annik en Kristof zorgen voor een onvergetelijke ervaring door hun hulp op maat. Op zoek naar het ideale restaurant? Wil je je partner helemaal imponeren door een ritje met de koets door de stad te nemen? Het koppel laat jouw wensen uitkomen. Tip voor early birds: als je 45 dagen op voorhand boekt, geniet je een korting van 10%. Mooi meegenomen!

Info? Vanaf 130€ per nacht voor 2 twee personen.

Ganda Rooms & Suites Ganda Rooms & Suites Ganda Rooms & Suites Ganda Rooms & Suites Ganda Rooms & Suites Ganda Rooms & Suites Ganda Rooms & Suites Ganda Rooms & Suites Ganda Rooms & Suites Ganda Rooms & Suites Ganda Rooms & Suites Ganda Rooms & Suites Ganda Rooms & Suites Ganda Rooms & Suites Ganda Rooms & Suites