Javascript is required to run this app.

Là-haut VIAGE

Bar in Brussel
L_-haut-1-_low---png_
L_-haut-7-_low---png_-1
L_-haut-6-_low---png_
L_-haut-5-_low---png_
L_-haut-3-_low---png_
L_-haut-2-_low---png_

What? Een stadstuin, op spectaculaire hoogte, in het centrum van Brussel: het kan. Là-haut VIAGE is een rooftopbar hoog boven de Brusselse boulevards met een oppervlakte van maar liefst 225 m². Dankzij het panoramische 360°-terras biedt de bar een zicht over de hoofdstad om bij weg te dromen.  Het doel? Brusselaars – en iedereen die het wil – een leuke plek aanbieden om het (enkel!) op donderdag after work-gewijs gezellig te maken!

Looks? De rooftopbar bevindt zich op de zevende verdieping van Viage, een riant gebouw dat vooral bekend staat als entertainment complex met onder meer een groot casino. Het thema jungle kan je hier letterlijk nemen: weelderige planten aan muren en plafond, rotan hangstoelen en bijpassende verlichting. Zitten doe je aan lange houten tafels of gezellige zithoeken vol kussens.

What else? Naast de vaste openingsavond op donderdag, kan de bar ook afgehuurd worden op andere momenten. Met z’n 150 zitplaatsen en 400 staanplaatsen is Là-haut VIAGE de ideale locatie voor grotere events.

Bezoeken?
Boulevard Anspach 30
1000 Brussel
Places in de buurt van
Là-haut VIAGE
LOADING MAP...

Follow us!

Zie al de ‘Tried & Tested’ Reels via instagram of TikTok!

@newplacestobe

Amaro Gent afbeelding
Ninja Antwerpen afbeelding
Dojo Antwerpen afbeelding

Blijf je graag op de hoogte?

Tweewekelijkse nieuwsbrief

Volg ons ook op onze socials

Facebook NewPlacesToBe
Instagram NewPlacesToBe
TikTok NewPlacesToBe