Otomat - NewPlacesToBe

Ontdek live de nieuwste hotspots via:


Of via onze tweewekelijkse newsletter:

Otomat

Gent

What? Heavenly pizza prijkt in neonletters op de bakstenen muur. En ja, het moet gezegd, de pizza bij Otomat is zoals je het wil: een lichte op steen gebakken bodem, krakende korst en toppings om je vingers bij af te likken. Klassieke en minder klassieke variaties trekken de aandacht op de menukaart: ‘give pears a chance’ met blauwe kaas en peer of misschien een typische Gentse ‘pizza waterzooi’? Leuk om weten: het deeg wordt met Duvel-gist bereid en bij elke pizza wordt een bepaald biertje gesuggereerd. Foodpairing anno 2016 doen we niet langer met wijn, wel met bier.

Looks? Het interieur van Otomat brengt je even naar Brooklyn, denk industriële look met zichtbare buizen en ruwe bakstenen. De appelblauwzeegroene toets maakt het robuuste geheel wat frisser. De open bar op het gelijkvloers en de eerste verdieping nodigen uit om eigenhandig aan het tappen te gaan, wat dan ook gewoon mag. Zoek een plekje aan het raam, het uitzicht op de Gentse wateren maakt het bijna romantisch.

What else? Otomat Gent is de tweede vestiging van David, Robin en Yannick, de heren achter het al even succesvolle Ellis Gourmet Burgers. De eerste Otomat vind je in Antwerpen terug.

Info? Dagelijks geopend van 12 u. tot 22 u, op vrijdag en zaterdag tot 23 u.

Kleine Vismarkt 3
9000 Gent

» Bekijk op kaart

03 / 283 48 48 mas@ototmat.be website

Otomat Otomat Otomat Otomat Otomat Otomat Otomat Otomat