Ellis Gourmet Burger Mechelen - NewPlacesToBe

Ontdek live de nieuwste hotspots via:


Of via onze tweewekelijkse newsletter:

Ellis Gourmet Burger Mechelen

Mechelen

What? Ellis Gourmet Burger hoeft geen introductie meer. Na zaken in onder andere Brussel, Gent, Antwerpen, Leuven, Maasmechelen en aan de kust, is het concept duidelijk: kwaliteitsvolle burgers in een hippe setting. Ellis is het concept van een groep enthousiastelingen die sterk geloven in het ‘gourmet’ concept. Met andere woorden, Ellis Gourmet Burger streeft verfijning na. De keuze is gevarieerd: je kiest voor runds-, kip- of lamsvlees, vegetarisch of zelfs voor een burger zonder broodje. De side dishes zijn Amerikaanse klassiekers (jacket potato, corn, coleslaw…) Maandelijks veranderen de specialere suggesties!

Looks? Net zoals in de andere vestigingen, voert het donkerhout ook in Mechelen de boventoon. Het interieur is knus en klassiek ingericht en strak afgewerkt met hippe details. De hoge plafonds maken de plek in een oogopslag ruimer en lichter, ’s avonds staat de bijzondere verlichting in de kijker.

What else? De naam verwijst naar Ellis Island bij New York, de plek waar het allemaal begon voor de burger in Amerika!

Info? Alle dagen open van 11 u. 30 tot 22 u. Vrijdag & zaterdag tot 23 u.

 

Yzerenleen 10
2080 Mechelen

» Bekijk op kaart

+32 (0)15 14 01 60 website

Ellis Gourmet Burger Mechelen Ellis Gourmet Burger Mechelen Ellis Gourmet Burger Mechelen Ellis Gourmet Burger Mechelen Ellis Gourmet Burger Mechelen