Otomat - NewPlacesToBe

Ontdek live de nieuwste hotspots via:


Of via onze tweewekelijkse newsletter:

Otomat

Antwerpen

What? Otomat Heavenly Pizza is het gloednieuwe concept van de heren (David, Robin en Yannick) die eerder al het succesvolle Ellis Gourmet Burger in het horecalandschap plantten. Bij Otomat geen burgers, wél pizza’s. Hun inspiratie vonden ze in New York en Londen, daar kent de pizza al langer een unieke revival. Vergeet even de Italiaanse tradities, bij Otomat zijn de pizza’s beerish: het pizzadeeg wordt met Duvel-gist gemaakt! De pizzabodem wordt op steen gebakken en vervolgens gevuld met klassieke en minder klassieke toppings – iemand een pizza met peer en blauwschimmelkaas?

Looks? Otomat – Heavenly Pizza opent zijn eerste vestiging met ‘pizza deli Brooklyn looks’: zeer toepasselijk, on the waterfront van Antwerpen tegenover het Museum aan de Stroom (MAS). De golfplaten tegen de wand, de verluchtingsbuizen en het gebruik van staal verrassen: een industriële schuurlook link je niet meteen aan pizza. Eyecatcher is de grote koelingstoog en de verlichting: robuust hout opgehangen aan spanbanden!

What else? Het was wereldkampioen pizzabakker Thierry Griffagnino die voor Otomat een eigen deeg ontwikkelde waarin het biergist van Duvel voor het rijzingsproces zorgt. Uiteraard staan er ook heel wat bieren op de kaart in Otomat!

Info? Open van maandag tot vrijdag van 12 u. tot 22 u, in het weekend tot 23 u.

Van Schoonbekeplein 11
2000 Antwerpen

» Bekijk op kaart

03 283 48 48 mas@otomat.be website Facebook

otomat Otomat Otomat Otomat Otomat Otomat Otomat