Manhattn's Bourse - NewPlacesToBe

Ontdek live de nieuwste hotspots via:


Of via onze tweewekelijkse newsletter:

Manhattn’s Bourse

Brussel

What? De gebroeders Vandermeulen weten hoe het moet: met ervaring in de foodscene van het echte Manhattan, richtten ze eerder al Manhattn’s op in de Brusselse Avenue Louise. En met succes, want de tweede telg is een feit. Manhattn’s Bourse (Beurs) behoudt hetzelfde concept: no-nonsense burgers van hoge kwaliteit – de cuisson van het vlees kies je zelf.

Looks? De huisstijl bleef behouden in de tweede Manhattn’s: black and yellow voeren de boventoon – al was het Wiz Khalifa zelf die het zong. Ook deze zaak loop je dus niet zomaar voorbij op straat: de felle, gele verlichting en strakke zwarte lijnen nemen je meteen mee naar New York. De ruwe bakstenen werden aangevuld met witte tegels. Street credibility loopt hier moeiteloos over in een moderne en nette afwerking.

What else? Een Brooklyn Veggie Burger, een Gatsby of een Empire Cheese? Alleen al door de namen van de burgers waan je je in New York. Bestellen doe je gewoon lekker efficiënt zoals bij MacDo: aan de toonbank. Wachten op je bestelling hoeft echter niet, je krijgt een zoomer mee naar de tafel die een signaal uitstuurt zodra de burger klaar is.

Info? Elke dag geopend van 11 u. 30 tot 23 u.

Rue Henri Maus 39
1000 Brussel

» Bekijk op kaart

info@manhattns.com website Facebook

Manhattn’s Bourse Manhattn’s Bourse Manhattn’s Bourse Manhattn’s Bourse