Domestic - NewPlacesToBe

Ontdek live de nieuwste hotspots via:


Of via onze tweewekelijkse newsletter:

Domestic

Antwerpen

What? Wat begon als een ambachtelijke bakkerij in Zurenborg is inmiddels uitgegroeid tot een heus concept. Zo opende Domestic al snel een tweede vestiging in hartje Antwerpen waar je terecht kan voor brunch, lunch en homemade goodies to go. Voeg daar nog eens een hip high tea salon aan toe op de bovenverdieping, waar je traditionele Engelse scones & pastries kan verorberen, en het plaatje is compleet. Everybody knows and loves Domestic.

Looks? De bakkerij en brunch spot stralen puur minimalisme uit. Denk: wit, marmer, veel lichtinval. De high tea salons daarentegen zijn een uitspatting van rijke kleuren en materialen. Hun roze fluwelen interieur maakte dan ook al veel furore op sociale media.

What else? Domestic verzorgt sinds kort ook het assortiment van de August shop.

Info? Domestic Cuisinette is open van woensdag tot en met zaterdag tussen 8u30 en 18u, high tea tussen 11u en 18u. Open op koopzondag.

De Domestic bakkerij vind je in de Steenbokstraat 37 te Zurgenborg. Die is open van woensdag tot vrijdag van 7u30 tot 18u, zaterdag van 7u30 tot 16u en zondag van 7u30 tot 14u.

 

Beelden: The Fresh Light

Lange Gasthuisstraat 5
2000 Antwerpen

» Bekijk op kaart

03 500 05 68 bakkerij.domestic@gmail.com website

Domestic Domestic Domestic Domestic Domestic Domestic Domestic