Javascript is required to run this app.

Otomat Antwerpen

Restaurant in Antwerpen
OTOMATWALL
OTOMATFRIDGE
OTOMATINTERIOR
OTOMATFACADE
otomat111
otomat311

What? Otomat Heavenly Pizza is het gloednieuwe concept van de heren (David, Robin en Yannick) die eerder al het succesvolle Ellis Gourmet Burger in het horecalandschap plantten. Bij Otomat geen burgers, wél pizza’s. Hun inspiratie vonden ze in New York en Londen, daar kent de pizza al langer een unieke revival. Vergeet even de Italiaanse tradities, bij Otomat zijn de pizza’s beerish: het pizzadeeg wordt met Duvel-gist gemaakt! De pizzabodem wordt op steen gebakken en vervolgens gevuld met klassieke en minder klassieke toppings – iemand een pizza met peer en blauwschimmelkaas?

Looks? Otomat – Heavenly Pizza opent zijn eerste vestiging met ‘pizza deli Brooklyn looks’: zeer toepasselijk, on the waterfront van Antwerpen tegenover het Museum aan de Stroom (MAS). De golfplaten tegen de wand, de verluchtingsbuizen en het gebruik van staal verrassen: een industriële schuurlook link je niet meteen aan pizza. Eyecatcher is de grote koelingstoog en de verlichting: robuust hout opgehangen aan spanbanden!

What else? Het was wereldkampioen pizzabakker Thierry Griffagnino die voor Otomat een eigen deeg ontwikkelde waarin het biergist van Duvel voor het rijzingsproces zorgt. Uiteraard staan er ook heel wat bieren op de kaart in Otomat!

Info? Open van maandag tot vrijdag van 12 u. tot 22 u, in het weekend tot 23 u.

Bezoeken?
Van Schoonbekeplein 11
2000 Antwerpen
Places in de buurt van
Otomat Antwerpen
LOADING MAP...

Follow us!

Zie al de ‘Tried & Tested’ Reels via instagram of TikTok!

@newplacestobe

Amaro Gent afbeelding
Ninja Antwerpen afbeelding
Dojo Antwerpen afbeelding

Blijf je graag op de hoogte?

Tweewekelijkse nieuwsbrief

Volg ons ook op onze socials

Facebook NewPlacesToBe
Instagram NewPlacesToBe
TikTok NewPlacesToBe