Ellis Gourmet Burger Brussel II - NewPlacesToBe

Ontdek live de nieuwste hotspots via:


Of via onze tweewekelijkse newsletter:

Ellis Gourmet Burger Brussel II

Brussel

What? De befaamde burgers van Ellis keren terug naar waar het allemaal begon, recht in het hart van Europa: Brussel. Het concept blijft onveranderd, nog steeds ga je er voor klassieke hamburgers die perfect gebakken zijn of voor de iets creatievere varianten. Een zalmburger met mango bijvoorbeeld!

Looks? Smullen bij Ellis Gourmet doe je uiteraard in een klassevol interieur. Het gekende knusse en donkerhouten interieur van de andere Ellis Gourmet Burger restaurants kan je ook hier terugvinden. De speelse toets met tekeningen en tekst op de muren werden gemaakt met aandacht voor de stad Brussel.

What else? Ellis Gourmet Burger heeft ondertussen 9 vestigingen in België en 2 in Nederland en vooral nog meer plannen om uit te breiden. Binnenkort is ook Mechelen aan de beurt!

Info? Open van zondag tot donderdag vanaf 11.30 u tot 23 u. Op vrijdag en zaterdag kan je er van 11.30 u terecht tot 24 u.

Place Jourdan 20
1040 Brussel

» Bekijk op kaart

website

Ellis Gourmet Burger Brussel II Ellis Gourmet Burger Brussel II Ellis Gourmet Burger Brussel II Ellis Gourmet Burger Brussel II Ellis Gourmet Burger Brussel II