Javascript is required to run this app.

Nemo

Restaurant in Antwerpen
Nemo-PrivateRoom-1
nemo-restaurant-nov-2016-7
nemo-restaurant-nov-2016-6
nemo-restaurant-nov-2016-4
nemo-restaurant-nov-2016-2
nemo-restaurant-nov-2016-12-1
nemo-restaurant-nov-2016-1
Nemo-PrivateRoom-3
Nemo-PrivateRoom-20
Nemo-PrivateRoom-18
Nemo-PrivateRoom-15

What? Je woont niet aan de kust maar hebt toch zin in het allerbeste van wat de zee te bieden heeft? Ook middenin ’t Stad is dat mogelijk: bij Nemo proef je gastronomische visgerechten. Chef Michael Wauters werkt enkel met biolabels, groenten van de plukboerderij én verantwoorde visvangst. Om de drie weken wordt de menukaart aangepast, denk: salade met Noordzeekrab en curry, snoekbaars op vel met risotto, Pied Bleu en selderij, … Nemo draait vooral rond kraakverse vis, maar ook vegetariërs kunnen er terecht en op de kaart staan ook enkele seizoensgebonden vleesgerechten.

Looks? Rechtover wijnbar Divin vind je restaurant Nemo. Hout, clean wit en hier en daar een zachte kleur als finishing touch, het is duidelijk: finding Nemo doen we hier in Scandinavië. Het plafondhoge etalageraam doet de hele zaak in het licht baden. Niet enkel de gerechten worden tot in detail afgewerkt, ook op tafel is de afwerking tot in detail met grote aandacht verzorgd.

What else? Fish-O-take is een lunchroom, vlak naast het restaurant, met Nemo getinte visgerechten als bouillabaisse, fishburger en kibbelingen. Wie graag in complete rust wil genieten of net ongestoord een feestje wil organiseren, kan de ‘private room’ huren.

Bezoeken?
Verschansingstraat 8-10
2000 Antwerpen
Places in de buurt van
Nemo
LOADING MAP...

Follow us!

Zie al de ‘Tried & Tested’ Reels via instagram of TikTok!

@newplacestobe

Amaro Gent afbeelding
Ninja Antwerpen afbeelding
Dojo Antwerpen afbeelding

Blijf je graag op de hoogte?

Tweewekelijkse nieuwsbrief

Volg ons ook op onze socials

Facebook NewPlacesToBe
Instagram NewPlacesToBe
TikTok NewPlacesToBe