Divin - NewPlacesToBe

Ontdek live de nieuwste hotspots via:


Of via onze tweewekelijkse newsletter:

Divin

Antwerpen

What? Sepideh ‘Sepi’ Sedaghatnia, sommelier van het jaar en bij de VTM-kijkers bekend als het sympathieke edoch strenge jurylid in ‘Mijn Pop-uprestauarant!’, kon haar drang om zélf te ondernemen niet langer onderdrukken. Ze richtte Divin op: een wijnbar waar je ook kleine gerechtjes kan proeven én een shop waar je de beste wijnen, natuurlijke producten en delicatessen kan kopen. Het bruisende Antwerpse ‘zuid’ kreeg er een unieke zaak bij!

Looks? Sepi wou absoluut drie culturen vermengen: de industriële sfeer van New York, het charmante aspect van Parijs en tot slot de kleurrijke beleving van Iran. Interieurbureau Too Many Agencies werkte het design uit en koos voor natuurlijke elementen als leder, koper, gebrand hout en voornamelijk ruwe materialen. Eyecatcher van de zaak is de strakke metaalstructuur aan het plafond: voor Sepi de moderne variant van een Iraanse moskee.

What else? Divin is uitgerust met een wijnkoeling voor maar liefst 1.500 flessen en maakt het pand dan ook de ideale wijnbar. Het Divin-servies werd op maat en smaak gemaakt en geven de gerechtjes extra finesse.

Info? Open van donderdag tot maandag van 12 u. tot  15 u. en van 18 u. tot 23 u. Dinsdag & woensdag gesloten.

 

Foto’s: Kris Vlegels en Nicolas Block

Verschansingstraat 5-7
2000 Antwerpen

» Bekijk op kaart

info@divinbysepi.be website Facebook

Divin Divin Divin Divin Divin Divin Divin