Javascript is required to run this app.

Charlie’s

Bar in Antwerpen
charlies2-38
charlies2-26
charlies2-5
charlies-5
charlies-34
charlies-15

What? Charlie’s is ondertussen een vaste waarde in Antwerpen, de ontbijt-, koffie- en lunchplek bekoort menig Antwerpenaar én toerist. Na jarenlange horeca-ervaring en gerant te zijn in een chocolade- en koffiebar in Gent, was de de volgende stap vanzelfsprekend. Charlotte Mondelaers startte haar eigen koffiebar: Charlie’s. De koffiebar won tevens de Newplacestobe Best Coffee Bar Award 2017, onder meer door de zeer verfijnde espresso uit het oude Triëste (Italië). Acht exclusieve koffiebonen worden op zuiver beukenhoutvuur zeer traag geroosterd tot één unieke koffieblend. Kenmerken zijn citrus, jasmijn, vanille en bittere chocolade.

Looks? Charlie’s stond sinds jaar en dag bekend als een huiselijke, gezellige plek; ideaal dus om je kop koffie op te slurpen. Na een grote verhuis, naar een veel groter pand in dezelfde straat, blijft die warmte wel bewaard, maar ook aangevuld door enkele meer uitgesproken details. Het smaragd (een intens groen) dat je hier en daar terugvindt, geeft het geheel een kleurrijke toets. De binnentuin en het terras aan de voorkant zijn ideaal voor wie graag buitenzit.

What else? Bij Charlie’s kan je terecht voor een uitgebreid aanbod van gluten- en lactosevrije heerlijkheden. Van ontbijt en koekjes, tot soep met brood. Verder ben je er ook op de juiste plaats voor allerlei soorten kazen van Het Hinkelspel uit Gent. Zeewierkaas, fenegriek, brandnetel of honingklaver, je kan ze er allemaal proeven. Toch blijft de vers gebrande koffie er het paradepaardje.

Info: Geopend van dinsdag t.e.m. donderdag van 7 u. 30 tot 17 u. Vrijdag van 7 u. 30 tot 19 u. Zaterdag en zondag van 8 u. 30 tot 18 u. Maandag gesloten.

 

Foto’s: Fille Roelants

Bezoeken?
Volkstraat 66
2000 Antwerpen
Places in de buurt van
Charlie’s
LOADING MAP...

Follow us!

Zie al de ‘Tried & Tested’ Reels via instagram of TikTok!

@newplacestobe

Amaro Gent afbeelding
Ninja Antwerpen afbeelding
Dojo Antwerpen afbeelding

Blijf je graag op de hoogte?

Tweewekelijkse nieuwsbrief

Volg ons ook op onze socials

Facebook NewPlacesToBe
Instagram NewPlacesToBe
TikTok NewPlacesToBe