Javascript is required to run this app.

Bavet Antwerpen

Restaurant in Antwerpen
BAVET_0007
BAVET_0199
BAVET_0189
BAVET_0177
BAVET_0119
BAVET_0104
BAVET_0102
BAVET_0090
BAVET_0031
BAVET_0013

What? Na Leuven en Gent trekt de inmiddels bekende pastaketen Bavet naar ’t Stad. Voortaan kan je dus ook in Antwerpen terecht voor een snelle spaghetti in allerlei soorten en maten. Op het menu? Gewone of volkoren spaghetti, ondergedompeld in een klassieke bolognese saus, een iets pikantere variant, quattro formaggi of een Mediterrane saus met olijven en kappertjes. Optioneel zet je de pasta daarna extra naar je hand met enkele toppings zoals bacon, meatballs en parmezaanse kaas. Een vegetarische optie ontbreekt niet. De leuze van Bavet blijft onveranderd: fast casual spaghetti chain, een snelle hap in gemoedelijke sfeer dus.

Looks? Ook het interieur doet denken aan de vorige zaken: net als de zaken in Gent en Leuven zit Bavet Antwerpen opnieuw in een industrieel jasje, waarbij materialen als beton, metaal en robuust hout de bovenhand nemen. De zwart-wit geruite vloer zorgt dan weer voor een authentieke Italian touch. Let naast de blikvangers ook op de leuke details!

What else? Voor de morspotten onder ons voorziet Bavet – de naam spreekt voor zich – gratis bavetten. Zo kan je zonder kopzorgen, of beter gezegd, vlekzorgen, van je pasta genieten.

Bezoeken?
Nationalestraat 102
2000 Antwerpen
Places in de buurt van
Bavet Antwerpen
LOADING MAP...

Follow us!

Zie al de ‘Tried & Tested’ Reels via instagram of TikTok!

@newplacestobe

Amaro Gent afbeelding
Ninja Antwerpen afbeelding
Dojo Antwerpen afbeelding

Blijf je graag op de hoogte?

Tweewekelijkse nieuwsbrief

Volg ons ook op onze socials

Facebook NewPlacesToBe
Instagram NewPlacesToBe
TikTok NewPlacesToBe