Bavet Leuven - NewPlacesToBe

Ontdek live de nieuwste hotspots via:


Of via onze tweewekelijkse newsletter:

Bavet Leuven

Leuven

What? Bavet bewijst dat spaghetti nog steeds een van onze favoriete gerechten is. Na twee vestigingen in Gent, was Leuven aan de beurt. Het concept? Een ‘fast casual spaghetti chain’ – kortom: hier kom je (snel) je spaghetti eten in een gemoedelijke sfeer. Al situeert Bavet zich eerder in de studentensteden, toch kent de keten ook bij het ‘oudere’ publiek succes. De vijf sauzen zijn dagelijks huisgemaakt en ook verkrijgbaar in take-away.

Looks? Het interieur in Leuven vertoont industriële trekjes, denk aan de bakstenen muur en de afwerking met staal en beton. Het houten plafond en de donkere kleuren herkennen we van de andere vestigingen. Het pand is gezegend met grote ramen die voor veel lichtinval zorgen én een groot terras.

What else? Voor de smospotten onder ons zijn ook hier bavetten te verkrijgen om je spaghetti vlekkeloos te verorberen. Vestiging nummer vier zal zich later in Antwerpen settelen.

Info? Dinsdag tot zaterdag open van 11 u. 30 tot 14 u. en van 17 u. 30 tot 22 u. Zaterdag geopend van 12 u. tot 14 u. 30 en van 18 u. tot 22 u. Maandag en zondag gesloten.

Tiensestraat 22
3000 Leuven

» Bekijk op kaart

info@bavet.eu website Facebook

Bavet Leuven Bavet Leuven Bavet Leuven Bavet Leuven Bavet Leuven