Pici - NewPlacesToBe

Ontdek live de nieuwste hotspots via:


Of via onze tweewekelijkse newsletter:

Pici

Antwerpen

What? Een gloednieuw pastarestaurant op de gezellige Dageraadplaats in Antwerpen. Maar Pici is ook een pastavariant die je het best kan omschrijven als ‘dikke spaghettislierten’. Waarmee we al meteen bij ons favoriete gerecht belanden: de ‘Pici cacio e pepe’. Dikke slierten met pecorino en zwarte peper. De pure Italiaanse keuken op haar best.

Looks? Geen rood-wit geruite toestanden hier, maar een eenvoudig wit interieur waarbij alle aandacht naar de keuken gaat. Die kan je immers dankzij de grote ramen perfect aanschouwen. Het ultieme bewijs dat de pasta hier vers wordt gedraaid. Op mooie dagen wordt het terras buitengezet om op typisch Italiaanse wijze te genieten van een prosecco, lambrusco of ristretto.

What else? De bezielers van dit project zijn dezelfde mensen als die van zuurdesempizzarestaurant Standard op de PAKT site in Antwerpen. Pici gebruikt dan ook, net als Standard, biologische groenten en kruiden van bij boer Bram en boer Sjarel van coöperatie ‘De Volle Grond’.

Info? ma tot don 12u-14u en 17u30 tot 21u30, vrij van 12u tot 14u en 17u30 tot 22u, zat van 17u tot 22u, zon doorlopend van 12u30 tot 20u30

Dageraadplaats 13
2018 Antwerpen

» Bekijk op kaart

03 828 28 80 website Facebook

Pici Pici Pici Pici