Otomat - NewPlacesToBe

Ontdek live de nieuwste hotspots via:


Of via onze tweewekelijkse newsletter:

Otomat

Brugge

What? Otomat’s Heavenly Pizza is op korte tijd een gevestigde waarde geworden in de Belgische hotspot lijst. Na hun succesvolle start in Antwerpen in 2015 openden ze al snel nieuwe – en even populaire – vestigingen in Gent en Leuven. Nu trekken ze de lijn door en openen ze hun vierde vestiging in het immer charmante Brugge.

Looks? Nog voor je binnenwandelt, ben je al onder de indruk: de nieuwe Otomat bevindt zich namelijk in een oud Brugs meesterhuis inclusief typische trapgevel. Eenmaal binnen herken je meteen de Otomat sfeer dankzij hun karakteristieke stijlelementen: industriële muren en vloeren, verschillende bruine stoelen en een leuke neon quote aan de muur. Al heeft de Brugse vestiging nog een extra touch: op de muren prijken custom painted drieluiken met een knipoog naar de met religie doorspekte stad.

What else? Een nieuwe locatie in de chocoladehoofdstad plus topchocolatier Dominique Persoone als buur equals een geweldige samenwerking: samen creëerden ze een overheerlijke chocoladepizza. Met drie soorten chocolade, gekarameliseerde noten en marshmallows, brengt ze ons nu al het water in de mond.

Info? Elke dag open van 12u tot 22u, vrijdagavond en zaterdagavond tot 23u.

 

Simon Stevinplein 12
8000 Brugge

» Bekijk op kaart

050 66 21 21 Brugge@otomat.be website Facebook

Otomat Otomat Otomat Otomat